checkmarkGRATIS verzending vanaf €100,-
(binnen Nederland)
checkmark14 dagen bedenktijd
checkmarkWekelijks nieuwe assortiment
checkmarkGegarandeerd de laagste prijs

ALGEMENE VOORWAARDEN

TOEPASSELIJKHEID.

Deze voorwaarden zijn van toepassing als u iets bij ons koopt of hebt gekocht. We doen ons uiterste best om deze algemene voorwaarden onder uw aandacht te brengen. Er staat namelijk in wat we voor u doen en wat we van u verwachten.

ONZE AANBOD.

We staan voor transparantie en adviseren u graag wat en hoe u iets kunt kopen. Uiteraard vermelden we duidelijk wat het kost. Ook vermelden we duidelijk de details van het product erbij, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Waaruit bestaat onze prijs?

De prijs die VOLGENDEHAND.NL vermeldt, is inclusief BTW maar exclusief de verzendkosten. Vanzelfsprekend informeren wij u natuurlijk van tevoren als deze kosten er wel zijn. In veel gevallen verzendt VOLGENDEHAND.NL (bij bestellingen boven de €100,-) uw aankoop overigens gratis!
Wij bieden u altijd een zeer aantrekkelijke prijs. In onze gehele webshop wordt de prijs van het product op de productpagina vermeld.

NAKOMEN BELOFTES & GARANTIE.

Wij doen wat we beloven en zijn dan ook transparant naar onze klanten toe. En we zijn altijd eerlijk tegen u. U heeft het recht op een goed product. Dat is voor ons duidelijk en helder. Door onze zeer aantrekkelijke concept kunnen wij buiten de eerste 14 dagen na ontvangst geen helaas garantie aanbieden.

De reden daarvoor is?

 1. Dat wij onze producten ruim onder de werkelijke winkelwaarde aanbieden.
 2. Dat wij onze producten via o.a. veilingen, faillissementen, restpartijen en ons eigen netwerk opkopen.
 3. Dat onze producten in de meeste gevallen niet rechtstreeks van de fabrikant afkomstig is.

Hierdoor is het voor ons haast onmogelijk de garantie aan te bieden dat verder gaat dan de 14 dagen waar u recht op heeft.

Is er binnen 14 dagen na ontvangst toch wat mis met uw aankoop via VOLGENDEHAND.NL dan zullen wij afhankelijk van het artikel uiteraard samen in overleg met u tot een oplossing proberen te komen doormiddel van terugbetaling, reparatie of vervanging van het artikel.

Neemt u niet binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op om door te geven dat er wat mis is, dan kunnen wij u helaas geen garantie meer aanbieden! Maar wees niet bezorgd! In de meeste gevallen heeft u fabrieksgarantie.

VERZENDEN.

 • We doen er alles, maar dan ook echt alles aan om u blij te maken. Dat is een van onze hoofddoelen. VOLGENDEHAND.NL zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk van het door u bestelde product kunt genieten.
 • Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 uur worden gedaan, verzenden wij uiterlijk binnen 2 werkdagen naar u toe. Duurt het onverhoopt toch langer dan dat we beloofd hebben? Dan laten we u dit zo snel mogelijk weten. Als u het in dat geval niet meer wilt hebben, krijgt u de betaling zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 14 dagen teruggestort.
 • Als u een product koopt bij VOLGENDEHAND.NL kunt u dit op het door uw gewenste adres laten bezorgen.
 • In principe geldt: als u het op onze webshop kunt bestellen, hebben we het op voorraad. Kunnen we het toch niet leveren? Dan krijgt u het geld terug, of bieden we u een goed alternatief aan. Een vervangend product mag u natuurlijk altijd ruilen.

ONTVANGST.

 • Nadat uw bestelling door ons is verwerkt, ontvangt u van ons een e-mail met een track & trace-link waarmee u het pakket op elk moment kunt volgen.
 • Na ontvangst van uw pakket controleert u direct of uw bestellingen in orde zijn. Dit is meestal een controle of de verpakking onbeschadigd is. Beschadigde producten weigert u gewoon over te nemen.
 • Als uw bestelling beschadigd wordt of kwijtraakt voordat het bij u is, dan is dat onze schuld. We gaan het dan ook zo snel mogelijk voor u oplossen.
 • Na ontvangst heeft u 14 dagen om de defect en/of andere problemen naar ons terug te koppelen, doet u dat niet dan vervalt u garantie helaas en dan kunnen wij u helaas niet meer verder helpen.

RETOURNEREN.

Alle producten die bij VOLGENDEHAND.NL worden gekocht kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd, zonder opgaaf van reden. Wel dient u dit binnen 14 dagen na ontvangst kenbaar te maken aan ons. De retourtermijn van 14 dagen gaat in op het moment dat het product in uw bezit is. Een product retourneert u compleet, in de originele verkoopstaat en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking. U mag het product gerust bekijken maar zorgt u ervoor dat het product niet beschadigd. We verzoeken u om het product zodanig te retourneren dat we het product een tweede leven kunnen geven. Voldoet u niet aan de bovenstaande voorwaarden nemen wij het product niet retour. Als u wel aan de voorwaarden voldoet dan zorgen wij dat terugbetaling zo spoedig mogelijk verwerkt wordt. Het betaalde bedrag inclusief de verzendkosten wordt binnen uiterlijk 30 werkdagen terugbetaald door VOLGENDEHAND.NL aan u. De kosten van het retour zenden van de producten of een bestelling naar VOLGENDEHAND.NL komen voor rekening van de koper en/of klant. Het recht van retour geldt niet voor aankopen die speciaal voor u, op bestelling, gemaakt zijn. Dit is maatwerk en valt derhalve buiten dit wettelijk recht. Deze artikelen zijn herkenbaar aan de levertijd; die meestal méér dan 7 dagen bedraagt. Retourzendingen dienen altijd vooraf te worden gemeld. Neem hiervoor contact met ons op via ons contactpagina.

Hieronder staan de voorwaarden om een product te mogen retourneren?

 • Als er binnen 14 dagen na levering contact wordt opgenomen met ons.
 • Als het product compleet en onbeschadigd is.
 • Als het product ongebruikt en niet gemonteerd is geweest.
 • Als het product nog in de originele verpakking zit (hier mag niet op geschreven worden).
 • Om schade aan het product en de verpakking te voorkomen dien je de producten die je terug wilt sturen goed te verpakken.
 • Wanneer de verpakking geopend is, dient deze met transparante tape afgesloten te worden.
 • De kosten voor het retourneren van een product zijn voor uw eigen rekening.
 • Als het product niet aan de bovenstaande voorwaarden voldoet nemen wij het product niet retour en kunnen wij het aankoopbedrag niet terugbetalen.

RUILEN.

Is het zo dat in de eerste 14 dagen na ontvangst uw bestelde producten toch niet aan de verwachtingen voldoen, dan heeft u de keuze de desbetreffende producten te vervangen door nieuwe producten, dan wel de factuurprijs plus betaalde verzendkosten van ons terug te krijgen. Indien u een product om welke reden dan toch niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product binnen 14 werkdagen na ontvangst te retourneren aan VOLGENDEHAND.NL en de overeenkomst te ontbinden.
Door VOLGENDEHAND.NL eventueel reeds ontvangen betalingen worden uiterlijk binnen dertig (30) dagen na de ontbinding terugbetaald. De rechtstreekse kosten van terugzending komen voor rekening van de klant.

Hieronder staan de voorwaarden om een product te kunnen omruilen?

 • Als u niet tevreden bent met het product.
 • Als er binnen 14 dagen na levering contact wordt opgenomen met ons.
 • Als het product compleet en onbeschadigd is.
 • Als het product ongebruikt en niet gemonteerd is geweest.
 • Als het product nog in de originele verpakking zit (hier mag niet op geschreven worden).
 • Om schade aan het product en de verpakking te voorkomen dien je de producten die je terug wilt sturen goed te verpakken.
 • Wanneer de verpakking geopend is dient deze met transparante tape afgesloten te worden.
 • Bij het ruilen van een product vragen wij om het bewuste product eerst retour te sturen voordat het nieuwe product ingepland wordt voor verzending.
 • De kosten voor het retourneren van een product zijn voor u eigen rekening.
 • Als het product niet aan de bovenstaande voorwaarden voldoet nemen wij het product niet retour en kunnen wij het product niet omruilen.

RETOURADRES
VOLGENDEHAND.NL
Kornet 15
3068 LN Rotterdam
Tel: 010- 3046021 (tussen 9:00 en 18:00 uur)

Zolang u geen retour bevestiging van ons heeft ontvangen is het niet verstandig om uw product retour te sturen. Neemt u dan eerst contact met ons op.

Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde product is het van belang dat u uw bestelnummer, naam en rekeningnummer meestuurt bij het pakketje! U kunt de gegevens ook per e-mail versturen naar info@volgendehand.nl

AFHALEN.

Uiteraard is het bij ons ook mogelijk om uw bestelling af te halen in onze magazijn. Dit is alleen mogelijk op afspraak. Dus voordat u naar het magazijn komt is het verstandig om eerst contact met ons op te nemen om teleurstellingen te voorkomen. In onze magazijn is het tevens ook mogelijk om contant of met de pin te betalen maar dan adviseren wij u wel om de bestelling vooraf te doen en het duidelijk van tevoren met ons te communiceren. Zorgt u dan wel dat u uw bestelling order bij de hand heeft zodat we de bestelling goed kunnen afhandelen. Uw bestelling mag door ander worden opgehaald maar die persoon moet dan wel de bestelling order meenemen.

AFHAALADRES
VOLGENDEHAND.NL
Ludolf de Jonghstraat 41N
3043 JD Rotterdam
Tel: 010- 3046021 (tussen 9:00 en 18:00 uur )
(alleen afhalen op afspraak)

Mocht u nog onbeantwoorde vragen hebben dan kunt u gerust via de mail of telefonische contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord!

BETAALMETHODES.

Bij VOLGENDEHAND.NL doen wij er echt alles aan om u het zo makkelijk mogelijke te maken vandaar dat wij er ook voor hebben gekozen om verschillende soorten betaalmethodes te accepteren zodat het voor u eenvoudiger is om een keus te maken op welke wijze u uw bestellingen wilt afrekenen.

Wat zijn de betaalmethodes bij VOLGENDEHAND.NL?

 • IDeal
 • Overboeking
 • PayPal
 • Creditcard
 • AfterPay
 • Pinnen
 • Contant

Wat zijn de betaalmethodes voor het BUITENLAND?

 • Bancontact (Mistercash)
 • Sofort Banking

Klik hier voor uitleg over de inhoud van de betaalmethodes!

Bij eventuele terugbetalingen betalen wij u terug via hetzelfde betaalmiddel als waarmee door u betaald is.

SHOWMODELLEN.

Wat mag je verwachten bij een Showmodel?

 • Dat ze allemaal in goede staat zijn anders bieden wij ze niet aan op de webshop!
 • Dat de verkoopprijs wordt bepaald op basis van de winkelwaarde, kwaliteit en de huidige staat van het product.
 • Dat de prijzen van de showmodellen veel lager zijn dan de werkelijke winkelwaarde soms voor maar 40% van de werkelijke winkelwaarde.
 • U moet weten dat sommige van deze producten gemonteerd zijn geweest in een showroom, en dus lichte krasjes en/of klein deukjes kunnen hebben. Maar het zullen krasjes en deukjes zijn die niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Ze zijn zo licht dat ze niet eens noemenswaardig zullen zijn.
 • U moet weten dat er soms geen originele verpakking bij kan zitten.
 • Doordat het product soms niet in zijn originele verpakking zit kan er lichte transportschade ontstaan. Dit zijn zulke lichte schade dat het niet eens noemenswaardig zal zijn.
 • U moet weten dat het in sommige gevallen kan zijn dat er een accessoires mist en dat u die apart bij moet bijbestellen. Deze kosten zijn voor uw eigen rekening.
 • Er worden geen terugbetalingen gedaan bij Showmodellen.
 • Wij ruilen de producten wel om bij duidelijke schade en/of defecten op het moment dat uw het product heeft ontvangen, uiteraard moet u wel direct na uw ontvangst contact met ons opnemen. Zodat wij u daarmee kunnen helpen. Mochten wij het product niet meer op voorraad hebben dan zullen wij in goed overleg een uitzondering maken en toch over gaan tot een terugbetaling.
 • Voor ons is het heel belangrijk dat we onze klanten blij kunnen maken uiteraard proberen wij altijd mee te denken met onze klanten voor een juiste oplossing !
 • Voor vragen kunt u bij ons terecht via onze contactpagina.

KOOPJES EN AANBIEDINGEN.

Waar kunt u de koopjes en aanbiedingen van VOLGENDEHAND.NL vinden?
Koopjes en aanbiedingen worden aangeboden op de Koopjeshoekpagina.

Wat zijn de Koopjeshoek voorwaarden?

 • Geen terugbetalingen!
 • Wel omruilen bij duidelijke schade of defecten direct na ontvangst!
 • Uiteraard proberen wij altijd mee te denken met onze klanten voor een oplossing!
 • Voor vragen kunt u bij ons terecht via onze contactpagina.

AFBEELDINGEN & TEKSTEN.

VOLGENDEHAND.NL voegt vele afbeeldingen en teksten aan de site toe om uw keuzes zo goed mogelijk te ondersteunen. Omdat modellen of uitvoeringsvarianten kunnen wijzigen, kunt u hieraan geen rechten ontlenen. Alle teksten, prijzen en afbeeldingen zijn onder voorbehoud. Op de sites van de fabrikanten kunt u ook de afbeeldingen en teksten controleren.

DISCLAIMER.

De site VOLGENDEHAND.NL wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid beheerd. Het is toch nog mogelijk dat informatie op de site verouderd of niet juist is. Afbeeldingen en kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid. Aan de juistheid van deze informatie kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Een bezoek aan deze website en/of het downloaden van informatie van deze website, doet geen enkele rechtsverhouding met VOLGENDEHAND.NL ontstaan. Het gebruik van deze website blijft geheel voor eigen risico van de bezoeker van deze website. Kopiëren, downloaden of gebruiken van intellectuele eigendommen van VOLGENDEHAND.NL voor bedrijfsdoeleinden zijn uitdrukkelijk verboden, zonder dat men vooraf schriftelijke toestemming van VOLGENDEHAND.NL heeft verkregen. Het auteursrecht/copyright op deze website ligt bij VOLGENDEHAND.NL of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan VOLGENDEHAND.NL .
Deze website kan links bevatten die niet van VOLGENDEHAND.NL zijn. VOLGENDEHAND.NL is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze site verbonden internetsite.