checkmarkGRATIS verzending vanaf €100,-
(binnen Nederland)
checkmark14 dagen bedenktijd
checkmarkWekelijks nieuwe assortiment
checkmarkGegarandeerd de laagste prijs

Betaalmethodes

Bij VOLGENDEHAND.NL doen wij er echt alles aan om u het zo makkelijk mogelijk te maken. Vandaar dat wij er ook voor hebben gekozen om verschillende soorten betaalmethodes te accepteren, zodat het voor u eenvoudiger is om af te rekenen.

Hoe kan ik mijn bestellingen betalen?

 • iDeal: Via de vertrouwde online betaalomgeving van uw bank veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen.
 • Overboeking: Kiest u als klant voor een overboeking dan kunt u via uw eigen vertrouwde bankomgeving het bedrag over maken naar onze rekeningnummer (te vinden via onze contactpagina). Zodra uw betaling door ons ontvangen is wordt de bestelling verstuurd.
 • PayPal: Dit is een wereldwijde online betaalsysteem. Het is een makkelijke en een veilige manier om online aankopen te betalen. Heeft u geen PayPal account dan kunt gratis en binnen enkele minuten een account aanmaken. Als u bij het afrekenen kiest voor PayPal dan betaald u PayPal transactiekosten (die zijn zichtbaar tijdens het afrekenen).
 • Creditcard: Een creditcard is een wereldwijd geaccepteerd betaalmiddel. Betalingen worden gedaan via een Visa en/of een Mastercard (via PayPal).
 • AfterPay: Dit is een achteraf betaalsysteem. Met Afterpay kunt u de producten achteraf betalen. Oftewel, eerst zien dan betalen. Afterpay voert voor VOLGENDEHAND.NL het volledige betaalproces uit. Indien je betalingsaanvraag goedgekeurd is door Afterpay, krijgen wij hier bericht van en verwerken we je bestelling meteen. Meestal duurt de controle niet meer dan enkele minuten. U ontvangt van Afterpay een digitale acceptgiro per e-mail om het verschuldigde bedrag van uw bestelling te betalen. U dient binnen 14 dagen na de factuurdatum te betalen aan Afterpay. Achteraf betalen met AfterPay kan tot €2500,-.
 • Pinnen: Dat is uiteraard ook mogelijk maar alleen bij ons in de magazijn. Wij gebruiken daarvoor een iZettle pinapparaat.
 • Contant: Dat is uiteraard ook mogelijk, maar alleen bij ons in de magazijn.
 • Onze betalingen worden afgehandeld door Pay.nl.
 • Wij betalen u alleen terug via hetzelfde betaalmiddel als waarmee door u betaald is. Een andere betaalwijze of tenaamstelling wordt dus niet geaccepteerd.

Hoe kan ik mijn bestellingen betalen buiten Nederland?

 • Bancontact (Mistercash): Dit is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. Met Bancontact/Mister Cash kunt u direct uw bestelling betalen in een vertrouwde betaalomgeving.
 • Sofort Banking: SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen gedaan kunnen worden, zonder dat consumenten extra accounts aan hoeven te maken. Consumenten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunnen ze rechtstreeks geld overmaken vanaf hun eigen betaalrekening. Hierdoor is het een veilige methode om betalingen mee te voldoen.