checkmarkGRATIS verzending vanaf €100,-
(binnen Nederland)
checkmark14 dagen bedenktijd
checkmarkWekelijks nieuwe assortiment
checkmarkGegarandeerd de laagste prijs

Over ons

VOLGENDEHAND.NL is een bedrijf die zich heeft gespecialiseerd in het opkopen van luxe, betaalbare en kwalitatieve producten. Dit wordt voornamelijk gedaan via veilingen, faillissementen, restpartijen en eigen opgebouwde netwerken, om het vervolgens voor een zo laag mogelijk tarief op de webshop aan te bieden. Doordat wij onze producten op deze wijze verkrijgen is het mogelijk om producten aan te bieden voor een zeer lage aantrekkelijke prijs! Onze prijstarieven zullen altijd onder de werkelijke winkelwaarde zitten. In de meeste gevallen bieden wij onze producten aan voor ongeveer 50% van de winkelwaarde.

Vanwege de werkwijze van VOLGENDEHAND.NL hebben wij geen vast assortiment. Hierdoor zullen alleen producten die wij beschikbaar hebben op de webshop worden aangeboden. Wanneer een product niet meer op de webshop wordt getoond is dit product niet meer beschikbaar. Wij streven ernaar om onze webshop wekelijks aan te vullen met nieuwe producten. Voordat wij onze producten op de webshop plaatsen worden ze uiteraard nagekeken en gecontroleerd. Wel kan het zo zijn dat de originele verpakking niet meer in zijn originele staat is. Onze producten variëren van nieuwstaat tot aan Showmodellen. Door onze aantrekkelijke concept kunnen wij buiten de eerste 14 dagen geen garantie aanbieden. Maar wees niet bezorgd, in de meeste gevallen heeft u fabrieksgarantie.

Buiten onze zeer aantrekkelijke lage prijstarieven hebben we ook nog eens een prachtige Koopjeshoek op de webshop staan. Daar worden in de meeste gevallen producten voor maar 30% van de winkelwaarde aangeboden. Regelmatig bij de Koopjeshoek een kijkje nemen kan heel voordelig zijn!

Zijn er onduidelijkheden? Of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via onze contactpagina.