checkmarkGRATIS verzending vanaf €100,-
(binnen Nederland)
checkmark14 dagen bedenktijd
checkmarkWekelijks nieuwe assortiment
checkmarkGegarandeerd de laagste prijs

Veelgestelde vragen

Welke verzendmethodes zijn er mogelijk?

U kunt uw bestelling thuis of op een ander adres laten bezorgen.

Wat gebeurt er met mijn bestelling als ik tijdens levering niet thuis ben?

Bij VOLGENDEHAND.NL worden bijna alle kleine pakketjes verzonden met de pakketdienst van PostNL. De bezorger komt het pakket aan huis bezorgen. Mocht u onverhoopt niet thuis zijn, en de bezorger kan het pakketje niet bij de bij de buren achterlaten? Dan probeert de bezorger het de volgende dag nogmaals. Wanneer er dan wederom niemand thuis is, kunt u het pakket de volgende dag bij een PostNL- punt afhalen. De bezorger laat dan een ‘niet-thuis kaartje’ achter. Met een track & trace code die je van ons zal ontvangen kan je het pakketje volgen.

Welke dagen kan ik mijn pakket verwachten?

Zendingen kunnen geleverd worden van maandag tot en met zaterdag.

Kan ik zelf mijn bezorgtijd of plaats kiezen via PostNL?

Komt de bezorging niet goed uit? Kies dan zelf waar en wanneer je je pakket wilt ontvangen. Die mogelijk heeft u in het track en trace code die u van ons ontvangt.
Je kunt kiezen voor:

  • bezorging op een ander moment (overdag of ‘s avonds).
  • bezorging bij de dichtstbijzijnde PostNL-punt.

Hoe lang wordt mijn pakket bewaard op een PostNL-punt?

PostNL bewaart je pakket maximaal een week op de PostNL-punt. Na het verstrijken van dit termijn sturen ze het pakket terug naar de afzender.

Kan ik mijn bestelling afhalen in de Showroom?

U kunt uw bestelling ophalen in de showroom wanneer u dit heeft aangegeven bij het plaatsen van uw bestelling. Voor het maken van een afspraak dient u per mail of telefonisch een afspraak te maken.

Kan ik iemand anders mijn bestelling af laten halen in de Showroom?

Ja, dat is geen probleem. Neem voor het gemak een kopie van de order mee.

Wat is het afhaaladres?

VOLGENDEHAND.NL
LUDOLF DE JONGHSTRAAT 41N

3043 JD ROTTERDAM
Tel: 010- 304 60 21  (tussen 9:00 en 18:00 uur bereikbaar)
(Afhalen alleen op afspraak mogelijk)

Leveren jullie ook in het buitenland?

Wanneer u uw bestelling in een ander land dan Nederland wenst te bezorgen is dat mogelijk. Bijv. naar België, Duitsland, Engeland, Italië, etc… Wij verzenden alleen binnen Europa (Europa zone 1). De verzendkosten hebben wel andere tarieven dan. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Wat mag je verwachten bij een Showmodel?

Dat je het product in goede staat koopt! De verkoopprijs wordt gebaseerd op de winkelwaarde, kwaliteit en de staat van het product. De producten vind je niet altijd in de originele verpakking en kan wel eens lichte transportschade hebben. Houd er rekening mee dat er bij showmodellen geen restitutie mogelijk is, maar je kunt ten alle tijden ruilen. Wij denken altijd mee aan een oplossing! Wij verwijzen u graag door naar de pagina met de Algemene Voorwaarden, waar je uitgebreide uitleg vindt over de Showmodellen.

Wat kan je verwachten van onze Koopjeshoek?

In onze Koopjeshoek vind je zeer aantrekkelijke en prachtige producten. Deze worden in de meeste gevallen voor maar 30% van de winkelwaarde aangeboden. Houd er rekening mee dat er geen restitutie mogelijk is in de Koopjeshoek, maar je kunt ten alle tijden ruilen. Wij denken altijd mee aan een oplossing!