checkmarkGRATIS verzending vanaf €100,-
(binnen Nederland)
checkmark14 dagen bedenktijd
checkmarkWekelijks nieuwe assortiment
checkmarkGegarandeerd de laagste prijs

Waarom VOLGENDEHAND.NL goedkoper is

Wij van VOLGENDEHAND.NL hadden een visie. Die visie probeerde wij te verwezenlijken.

Wat was onze visie?
Wij wilde luxe en kwaliteit betaalbaar maken voor iedereen. Wij bedachten een concept om dat ook echt te kunnen uitvoeren en zo is VOLGENDEHAND.NL ontstaan. Inmiddels is het zichtbaar dat onze doelstelling behaald is. Met als succes dat wij ons producten voor een zeer lage aantrekkelijke prijs in onze webshop VOLGENDEHAND.NL kunnen aanbieden.

Wat doen wij precies?
Wij hebben ons gespecialiseerd in het opkopen van partijen via veilingen, faillissementen, restpartijen en eigen opgebouwde netwerken, om het vervolgens in de meeste gevallen aan te bieden voor maar 50% van de winkelwaarde. En via ons Koopjeshoek zo nu en dan voor maar 30% van de winkelwaarde!

Waarom zo goedkoop?
Doordat wij onze eigen gespecialiseerde concept hebben bij VOLGENDEHAND.NL en wij buiten de 14 dagen garantie geen andere garantie kunnen aanbieden. Vinden wij het ook meer dan rechtvaardig dat wij de daadwerkelijke winkelwaarde prijs niet hanteren voor een product omdat wij niet dezelfde werkwijze en garantie aanbieden als andere winkels of webshops.

Wat is de staat van de producten?
Wij verkopen producten die variëren van nieuwstaat tot aan Showmodellen. De producten zijn altijd bij binnenkomst in onze magazijn nagekeken en gecontroleerd of ze in een goede staat zijn en of alles werkt. Uiteraard wordt er ook gekeken of het product compleet is. Zo nu en dan kan het voorkomen dat de originele verpakking niet meer in de originele staat is. Voldoet een product niet aan de bovengenoemde voorwaarden, dan wordt het niet aangeboden op de webshop.